Profil /

om DANSK REGØRING

Om DANSK RENGØRING

Vores arbejde er godkendt af arbejdstilsynets Grønne smiley

Dansk Rengøring er et dansk familieejet serviceselskab med mange års erfaring inden for branchen og vi beskæftiger i dag 60 medarbejdere i det storkøbenhavnske område.

Dansk Rengøring er et af branchens bedste og mest kompetente serviceselskaber, der er klædt på til at tage imod alle opgaver inde for erhverslivet. Vi tilgodeser alle behov på rengøringsområdet hos både store og små virksomheder

Vores kompetence og vor flade organisationsstruktur gør at vi til enhver tid kan overskue aktiviteterne og holde - som det vigtigste af alt - kunden i centrum.

Medarbejdere

Vore effektive og samvittighedsfulde medarbejdere er grundlaget for den service vi leverer og derfor stiller ansættelsespolitikken i Dansk Rengøring en række krav til alle ansatte.

Et krav er at alle skal kunne kommunikere på dansk samt læse og forstå enkelte meddelelser. Et andet krav er, at der til enhver tid kan fremvises en ren straffeattest.

Endelig gælder det for alle vores ansatte at de forstår vigtigheden af god service – stabilitet – og fleksibilitet i udførelsen af den enkelte opgave.

Rengøring

Først og fremmest skal professionel rengøring være det, der svarer til det egentlige behov, nemlig det ønskede og behøvede, som bare skal være gjort.

Lokaler og inventar skal se ens ud hver morgen, alt skal være på plads, og det skal være klart så alle virksomhedens medarbejdere kan have deres fulde opmærksomhed på det der er deres opgave.

Økonomi

Moderne rengøring er et spørgsmål om god økonomi. Der skal ikke gøres mere rent end der er behov for og omvendt skal der ikke gøres mindre rent end nødvendigt.

Der skal bruges de rigtige metoder og det korrekte anvendte rengøringsmiddel, sammen med et nøjagtigt planlagt rengøringsprogram som udarbejdes i samarbejde med dem.

Miljø

Dansk rengøring tilskynder at udføre alle opgaver på miljørigtig vis og på en så forsvarlig måde at forbruget er sat til et minimum på ikke miljømærkede produkter. Brugen af engangsmaterialer begrænses ligeledes mest muligt.